Разкриваме как да прекарате най-важния ден от настоящия месец.На 19 май

...
Разкриваме как да прекарате най-важния ден от настоящия месец.На 19 май
Коментари Харесай

Новолуние в Телец: Магическа нощ, която ще промени съдбата на всички знаци на зодиака

Разкриваме как да прекарате най-важния ден от сегашния месец.

На 19 май 2023 година ни чака петото новолуние за тази година. Двадесет и деветият ден от лунния календар ще бъде сложен, само че в това време извънредно работлив интервал, защото Луната ще бъде в знака Телец.

Предстоящото майско новолуние ще означи началото на идващия лунен цикъл. Традиционно този астрологичен феномен се свързва с ново начало, свежи мисли и чист лист. В подобен интервал е доста потребно да си поставите цели и да определите верните направления. Неслучайно това време се счита за мистично, защото на новолуние верният курс за всеки бизнес в действителност води до триумф.

От една страна, Телецът непроменяемо ще покаже верния път към успеха, въпреки това, съблазнителните Близнаци ще изкушават с изкушения и ще предизвикат несериозни действия. Само тези, които могат да слушат гласа на логиката и да не се поддават на страстите, ще могат да реализират баланс.

 

 

Какво дава обещание новолунието на 19 май 2023 година

Предстоящото новолуние ще донесе за множеството от нас огромни благоприятни условия за забележима смяна, както и мощно предпочитание за деяние. Много от нас имат шанса да видят скрити до момента вероятности. Особен триумф можете да постигнете в бизнес сферата. През този интервал е потребно да се водят значими договаряния, да се вземат решение кариерни въпроси и да се избира тактика за компанията. Ще видите избрани обстановки от друг ъгъл и ще можете да намерите положителни решения.

 

Сферата на персоналните връзки също ще бъде удобна. Някои хора ще съумеят да се помирят с любовниците си и да намерят взаимни отстъпки. Останалите от нас ще желаят да се стремят към баланс и естетика в връзките с помощта на въздействието на фамилията Телец.

Новолунието постоянно се свързва с времето, когато би трябвало да " засадите семената ", като не забравяте да ги поливате и да се грижите за тях. Ето за какво през този интервал е потребно да започнете бизнес планове, да се преместите, да получите нова работа. От друга страна, не би трябвало да забравяте да работите за реализиране на задачата и резултата, в противоположен случай всички старания ще бъдат напразни. Важно е освен да „ пуснете корени “, само че и да покажете старание, което Телецът прави оценка толкоз доста.

 
Какво да вземете поради
Не забравяйте, че на новолуние нашият прочувствен декор става неустойчив, тъй че сензитивните натури ще би трябвало да преминат през много сложен интервал от време. Повишената възбудимост и раздразнителност могат да доведат до спорове и да усложнят връзките.

Новолунието дава положителни вероятности за по-нататъшен напредък, само че в това време енергийният ни капацитет доста отслабва и това би трябвало да се вземе поради. Не се заемайте с прекомерно сложни задания, в случай че не сте уверени в личните си качества. Първо изхождайте от съответна обстановка и едвам по-късно се обърнете към страстите си.

Не забравяйте, че новолунието ни дава късмет да възобновим живота си, тъй че помислете кои съответни неща бихте желали да измененията или да им дадете нов подтик.

 

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР